11783814_987352057995908_1988263917_oDesverre viser det seg at det til stadighet kastes avfall i bosshusene våre som ikke har noe der å gjøre. I tillegg plasseres store gjenstander på gulvet, noe BIR ikke tar med seg. Dette fører til økte kostnader for sameiet, siden vi blir nødt til å be vaktmestertjenesten om å rydde og fjerne uønsket avfall fra bossrommene.

Vi ber derfor alle beboere om å tenke seg om før en plasserer avfall i bosshuset. Alt avfall skal plasseres i beholderene, ingenting skal plasseres på gulvet. Dersom det ikke blir en bedring på denne situasjonen, må vi vurdere andre tiltak for å få bukt med problemet.

Det er KUN restavfall som skal kastes i bosspannet med grønt lokk eller container for restavfall. Farlig avfall og ee-avfall må aldri kastes i restavfallet. Avfall som er for stort til bosspannet SKAL leveres til en gjenvinningsstasjon, i vårt tilfelle er nærmeste gjennvinningsstasjon på Espehaugen.

Sjekk BIR Sorteringsguide for ytterligere informasjon om kategorisering av forskjellige typer avfall dersom du er usikker på om det kan kastet i restavfallet.